Nu Diskuterer
Dyrkende Stauder

Køkken Redesign Før Efter

Køkken Redesign Før Efter

after1.jpg (11709 bytes)


Af Kendall Holmes

Efter min standard (og måske ved din) var det eksisterende køkken i dette 1960'ers hus i Washington, D.C., forstæder hverken gammelt eller dumpet.

Og i virkeligheden elskede husets ejere køkkenets klassiske egetræsskab.

Hvad de ikke kunne lide var det eksisterende køkkens følelse af indespærring. Det føltes lukket ind ved små døråbninger. Og for at gøre sager værre, skilt en fuld mur køkkenet fra et rummeligt tilstødende spiseområde.


before.jpg (8204 bytes)

Før:Nice skabe; mørkt og hakket layout.

Og så kom en plan langsomt: Fjern den uhyggelige væg og lav derefter et nyt køkken - genbrug det gamle kabinet og fylde her og der med nye skabe.

Så langt så godt. Men som remodeler David Merrick begyndte at planlægge jobbet, opdagede han hurtigt, at producenten af ​​kabinettet for nylig havde stoppet driften. Og mens Merrick vidste, at han kunne bruge en lokal kabinetmager til at reproducere enhederne, stod han over for et andet problem: Den blegende effekt af sollys, der ramte nogle skabe hver dag, mens de aldrig nåede andre, havde fået patina i de ældre egeskabe til at udvikle sig ujævnt.


during2.jpg (9777 bytes)

I løbet af:Vince Lusi renser og refinisher eksisterende skabe.

At få alt til at komme ud i samme farve var en udfordring.

Merrick's løsning?

Først rensede og malede maler Vince Lusi de eksisterende kabinet sager. Derefter eksperimenterede Lusi med at tilføje forskellige farvestoffer til laak, indtil han fandt den rigtige skygge for at matche de nye frysere med egetræsmad i hjemmets spisestue. Derefter arbejdede han et andet parti, med forskellige farvestoffer, for at matche de mørkere sektioner af de eksisterende kabinetter med samme egetræ. Og så blandede han et tredje parti til at anvende på de lysere, solblegede dele af de eksisterende skabe.

Smertefuldt arbejde? Det kan du tro. Indsatsen værd? Døm det selv fra billederne.


after2.jpg (10290 bytes)

after3.jpg (10065 bytes)


JOB DETALJER:

  • Eksisterende Quakermaid kabinetter blev refinished for at matche spisestue trim.
  • Den eksisterende vinylvindue i køkkenet og spisepladsen blev erstattet med nyt egetræsstøbegulv for at matche resten af ​​huset.
  • Eksisterende 1960'ers laminatplader blev udskiftet med nye granitplader.
  • Lightolier forsænket lys blev tilføjet i hele køkkenet.
  • Nye apparater blev tilsat, herunder et Thermodor konvektionsområde og en General Electric Spacesaver mikrobølgeovn over området.

Dette køkken vandt førstepladsen i 1999 Chrysalis Awards for bedste køkken ansigtsløftning.

Designer: David Merrick
Entreprenør: Merrick Design / Build, Kensington, MD


Forfatter Af Artiklen: Oliver Larsen. Uafhængig konstruktion og teknisk ekspert. Erhvervserfaring i byggebranchen siden 1980. Faglig kompetence i retninger: konstruktion, arkitektur, design, husbyggeri.

Instruktion Video: ARTHUR REDESIGN!? Arena of Valor Update (Rumored AoV News).


Del Med Dine Venner
Tilføj En Kommentar